AGENDA

dimecres, 2 de maig del 2018

SETMANA DEL LLIBRE 2918

Al llarg d'aquests dies tan meravellosos del mes d'abril hem viscut unes jornades ben especials dedicades a celebrar la festa del llibre.
Tot va començar fa molt de temps quan ens posarem les piles en vistes a aquestes dates i hem anat treballant al llarg de molt de temps per a obtenir aquests resultats.
Divendres dia 20 d'abril tota l'escola visità la biblioteca del poble i allà ens obsequiaren amb la representació teatral de La flor Romanial. Fou una activitat que ens sorpengué a tots i a totes.
Dilluns dia 23 d'abril dia de Sant Jordi anàrem a visitar la biblioteca del Monestir de la Real on el pare Josep Amengual ens explicà la història del monestir i de la seva important biblioteca. Continuàrem la jornada visitant les paradetes de llibres de la Plaça Major de Palma
Dimarts 24 i dimecres 25 férem tot un seguit d'activitats a l'escola de les que destacarem: la inauguració de l'exposició amb la presentació de les maquetes que sobre la llegenda del drac cada classe havia confeccionat.
Dimecres 25, a les cinc de l'horabaixa tinguérem el VIIiè certamen literari presidit en aquesta ocasió pel poeta Miquel Àngel Adrover que fou l'encarregat de fer el discurs i posterior lliurament dels premis.
Ha estat una setmana ben intensa i molt aprofitada







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada